Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 18 січня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 18 січня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 18 січня

Колаж Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 4 кінопрем’єри.

“Рольові ігри”

Емма та Дейв готуються відзначити чергову річницю весілля. Раптом розмірене та неквапливе життя йде шкереберть. Для Дейва лишалося загадкою куди періодично зникає його дружина, допоки йому не відкривають цю таємницю. Виявляється, що впродовж довгих років вона вбиває людей на замовлення. 

З 18 січня в кінотеатрах “Космос” та “КіноМакс”.

“На землі святих і грішних”

Північна Ірландія у 1974 році стала місцем громадських протестів. Терористи з Ірландської республіканської армії діяли безжально та швидко. Ховаючись після скоєння теракту вони зустріли Фінбара Мерфі. Чоловік  був кіллером все життя та все ж хотів покинути професію, проте передумав. 

Фільм покажуть з 18 січня в кінотеатрі “КіноМакс”.

“Кіна та Юк: Пухнасті пригоди”

Кіна та Юк – полярні лисиці. На безкраїх засніжених просторах за північним полярним колом вони насолоджуються одне одним, готуючись вперше стати батьками. На жаль свої корективи в життя пари вносить глобальна зміна клімату.

Прем’єра назначена на 18 січня в кінотеатрі “Космос”. 

“Бідолашні створіння”

До лондонської лабораторії доктора Годвіна Бакстера (Віллем Дефо) привозять тіло вагітної жінки. Прагнучи вкоротити собі віку, вона стрибнула у річку. Експерименти доктора Бакстера доволі сміливі. Він повертає жінку до життя, видаливши їй мозок та замінивши його мозком її ненародженої дитини.

З 18 січня фільм покажуть мовою оригіналу з субтитрами в кінотеатрі ім. Довженка.

Серед інших фільмів у прокаті: “Прісцилла”, “Бджоляр” та “Ля Палісіада”. Про них ми писали минулого тижня.