Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Запоріжець намагався незаконно потрапити до Угорщини: що з цього вийшло

Запоріжець намагався незаконно потрапити до Угорщини: що з цього вийшло

Запоріжець намагався незаконно потрапити до Угорщини: що з цього вийшло

Фото: ДПСУ

Житель Запоріжжя хотів незаконно покинути Україну. Його та ще двох жителів Івано-Франківщини знайшли за кількасот метрів від українсько-угорського кордону військовослужбовці відділу «Соломоново».

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

За втікачами до кордону вислали додаткові прикордонні наряди з розшуковими собаками. Їх зупинили на околиці населеного пункту Соловка Ужгородського району.

“Під час затримання один з порушників не реагував на законні вимоги наряду, поводився агресивно та чинив опір правоохоронцям”, – зазначили прикордонники.

Переправник мав провести чоловіків до державного кордону за грошову винагороду 6000 доларів.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. Неподалік від місця затримання знайшли автомобіль переправника. Слідчо-оперативна група протоколом огляду місця події вилучила транспортний засіб та виявлені у ньому чотири мобільні телефони, 4000 євро і 1000 доларів США.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ для складання адміністративно-процесуальних документів. Їх судитимуть за спробу незаконного перетинання державного кордону України.