Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » Спортсмен з Запоріжжя здобув для України медаль на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби

Спортсмен з Запоріжжя здобув для України медаль на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби

Спортсмен з Запоріжжя здобув для України медаль на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби

Парвіз Насібов

В останній день змагань з греко-римської боротьби на чемпіонаті Європи, який проходить в румунському Бухаресті, збірна України змогла вибороти ще дві нагороди. Медаль для України здобув спортсмен з Запоріжжя Парвіз Насібов.

Про це повідомляє sport24.ua.

У категорії до 72 кг срібний призер Олімпіади в Токіо Парвіз Насібов впевнено переміг француза Мамадассу Сіллу – 5:0. В іншій бронзовій сутичці Ярослав Фільчаков виборов мінімальну перемогу над представником Угорщини Еріком Сілваші – поєдинок в категорії до 87 кг завершився з рахунком 2:1.

Для обох спортсменів ці нагороди стали дебютними на європейських першостях. Загалом збірна України записала собі в актив чотири нагороди на Євро. Окрім Насібова та Фільчакова, бронзу здобув Жан Беленюк, а срібну медаль виборов Олександр Грушин.

Нагадаємо, у Самсуні (Туреччина) продовжуються змагання за Кубок світу з єдиноборств серед студентів. Представники запорізьких університетів мають уже три медалі. У ваговій категорії до 72 кг Парвіз Насібов  упевнено вийшов у фінал, де здобув золоту медаль Кубка світу.