Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Мешканець Запоріжжя торгував автівками, які призначалися ЗСУ

Мешканець Запоріжжя торгував автівками, які призначалися ЗСУ

Мешканець Запоріжжя торгував автівками, які призначалися ЗСУ

Мешканець Запоріжжя торгував автівками, які призначалися ЗСУ

Протягом минулого року різними благодійними фондами до країни завозилися  автомобілі – як гуманітарна допомога. Транспортні засоби  були призначені для потреб підрозділів ЗСУ. Але запоріжець вирішив продавати автівки, а гроші забирати собі.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону.

Чоловік саме підшукував покупців, коли про це дізнались правоохоронці. Запоріжця затримали та повідомили йому про підозру.

Під час обшуків в чоловіка вилучили 23600 доларів США (імітаційні), 5 транспортних засобів, мобільні телефони, флешнакопичувачі, декларації про перелік товарів, договори пожертви, акти приймання – передачі між благодійними фондами.

Наразі триває слідство.

Нагадаємо, Служба безпеки зібрала докази вини дружини настоятеля однієї із церков Запорізької і Мелітопольської єпархії УПЦ (МП), яка заперечувала збройну агресію РФ проти України та виправдовувала дії окупантів.