Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Іван Федоров розповів, як у Запоріжжі будуть боротися з “шахедами”

Іван Федоров розповів, як у Запоріжжі будуть боротися з “шахедами”

Іван Федоров розповів, як у Запоріжжі будуть боротися з “шахедами”

Ілюстративне фото

Сьогодні відбулася нарада ЗОВА з антишахедним батальйоном на Запорізькому напрямку. В планах – передати захисникам мобільний штаб для відстеження безпілотників.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Після нічної атаки безпілотників по Дніпру та постійних атак по Запорізькій області постало питання, як захистити населення від російських дронів.

“Незабаром передамо батальйону командний пункт – мобільний штаб з відстеження і оперативної передачі інформації про ворожі безпілотники”, – розповідає Федоров.


Нагадаємо, в ніч на 13 лютого армія РФ атакувала територію України 23 ударними безпілотниками типу “Shahed-136/131”, 16 з них вдалось знищити. У Запорізькій області є поранені.