Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Блоги » Як запоріжцям відсвяткувати День всіх закоханих: ідеї для побачень

Як запоріжцям відсвяткувати День всіх закоханих: ідеї для побачень

Як запоріжцям відсвяткувати День всіх закоханих: ідеї для побачень

Колаж: Inform.zp.ua

День всіх закоханих – це чудова можливість провести час з другою половинкою. Якщо у вас немає ідей, яке побачення влаштувати для партнера – ми вам допоможемо.

Inform.zp.ua розповідає, як на 14 лютого можна провести час із коханою людиною.

Прогулянка на конях

У Запоріжжі закохані мають можливість влаштувати собі прогулянку на конях. Таке побачення може подарувати нові враження та чудові спогади про спільний відпочинок.

Антикінотеатр

Якщо ви бажаєте на 14 лютого усамітнитись з коханою людиною, то такий кінотеатр буде для вас найкращим вибором. В кімнаті ви можете переглянути кіно на великому екрані, пограти у відеоігри або поспівати караоке. Зазвичай плата йде за перебування в кімнаті та рахується погодинно.

Ковзанка

У Запоріжжі продовжують працювати ковзанки, де ви зі своєю парою можете розважитися. Таке побачення допоможе вам зблизитися та відчути підтримку один одного. На ковзанці також можна випити теплого чаю або глінтвейну.

Квест-кімнати 

Для поціновувачів пригод у Запоріжжі можна знайти квести. Вони бувають на логіку, лячні та мають багато сюжетів. Таке дозвілля може випробувати ваші стосунки на міцність та вміння домовлятися.

Майстер-класи 

Зі своєю половинкою ви можете разом відвідати майстер-класи. Разом приготувати їжу, зробити щось своїми руками. Така робота допоможе вам не лише згуртуватися, а й може подарувати спільне хобі. 

Урок танців

Для пар також влаштовують уроки танців, де ви можете поєднатися в пристрасті танго або інших стилів. Таке побачення дарує можливість краще відчувати один одного та просто насолодитися музикою й свободою рухів.


Нагадаємо, якщо ви ще не обрали подарунок для своєї пари, то Inform.zp.ua підготував підбірку ідей для вашого Дня всіх закоханих.