Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Що запоріжцям подарувати своїм половинкам на 14 лютого: ідеї подарунків 

Що запоріжцям подарувати своїм половинкам на 14 лютого: ідеї подарунків 

Що запоріжцям подарувати своїм половинкам на 14 лютого: ідеї подарунків 

Колаж: Inform.zp.ua

Наближається 14 лютого – День всіх закоханих. На свято традиційно купують подарунки та проводять час зі своїми половинками.

Якщо ви ще не обрали подарунок для своєї пари, то Inform.zp.ua підготував підбірку ідей для вашого Дня всіх закоханих.

Живі фотографії 

У мережі вже давно з’явилися відео, на яких зображено живі фотографії у рамках. Це може вам нагадати фільм “Гаррі Поттер”, де всі фото могли рухатися.

Існує декілька варіантів таких фоторамок: цифрова фоторамка та живі фото з QR-кодом. Перший варіант може безпосередньо програвати відео. Інший варіант – це фотографії, які за допомогою смартфона оживають. 

Свічки з написами

Для своєї половинки можна замовити свічку з символічним для вас написом. Ви самостійно обираєте дизайн та запах. Коли свічка догорає, то з-під воску проглядаються слова. 

Lego букет квітів

На просторах інтернету ви могли бачили набори конструктора, з якого можна зібрати букет. Це цікава альтернатива живим квітам. Разом зі своєю половинкою ви можете зібрати букет, який буде постійно нагадувати про цей день.

Парні прикраси

Існує безліч парних прикрас: підвіски, браслети, каблучки тощо. Такий подарунок ви можете підібрати під вподобання вашого партнера. А він буде завжди показувати ваш зв’язок із коханою людиною.

Ігри для пар

День всіх закоханих – найкращий час, щоб дізнатися більше про свого партнера. В цьому можуть допомогти ігри для пар. Вони мають чимало варіацій: від карток до цілої мапи. Зазвичай такі ігри побудовані як питання на романтичну тематику, або як завдання на зближення.

Сертифікати та купони

Якщо ви не знаєте напевно, що подобається вашій половинці, то можна придбати купони на знижку в закладі. Це можуть бути ювелірні магазини, магазини одягу, ресторани, спортзали тощо. Все залежить від інтересів та бажань вашої пари.

Проєктор

Для любителів кіно є чудовий подарунок – відеопроєктор. Це пристрій допоможе вам влаштувати домашній кінотеатр. Це не лише ідея для подарунка, а й гарний спосіб відсвяткувати 14 лютого за переглядом кінострічок. 

Сюрприз-бокси

Пакунок із сюрпризами ви можете створити абсолютно індивідуальний за тематикою, наповненням та ціною. Також можна вказати, що не варто складати в коробку. Це чудова можливість здивувати партнера.


Раніше ми писали, що у Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Вони на цьому тижні представляють 4 кінопрем’єри.