Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » У запоріжців не буде працювати “Приват24”: яка причина

У запоріжців не буде працювати “Приват24”: яка причина

У запоріжців не буде працювати “Приват24”: яка причина

Ілюстративне фото

В ніч на неділю, 11 лютого, державний “ПриватБанк” проводить регламентні роботи у “Приват24”. У зв’язку із цим сервіси будуть недоступні.

Про це повідомила пресслужба “ПриватБанку”.

У держбанку пояснили, що для безпечної та якісної роботи своїх цифрових сервісів, проводять регламентні роботи в “Приват24”.

Під час проведення робіт 11 лютого з 1:00 до 5:00 ранку додаток та web-версія сервісу будуть тимчасово недоступні.

В фінустанові пояснили, що зазвичай регламентні роботи в банку проводяться у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій. Клієнта порадили зробити усі операції заздалегідь, чи відкласти на декілька годин.


Нагадаємо, що для родин-переселенців, які опинились у ризику бідності, виділятимуть допомогу. Її призначатимуть на 6 місяців для певних категорій населення.