Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » З окупованих територій Запорізької області повернули дитину, яка майже 2 роки не бачила батьків

З окупованих територій Запорізької області повернули дитину, яка майже 2 роки не бачила батьків

З окупованих територій Запорізької області повернули дитину, яка майже 2 роки не бачила батьків

Ілюстративне фото

У грудні 2023 року з проханням повернути дитину звернулася пані Марія. Її дитина перебувала на окупованих територіях Запорізької області майже 2 роки.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

На початку повномасштабної війни донька Марії гостювала на Запоріжжі у своїх бабусі та дідуся. Виїхати одразу вони не могли, оскільки бабуся була тяжкохворою. Перевозити літню жінку не було можливості. Та й забирати дівчинку самотужки батькам було ризиковано.

Коли бабусі не стало, мати дівчинки звернулася по допомогу. І ось після майже двох років, які вони провели нарізно, родина знову об’єдналася.

Повернення відбувалося в межах проєкту “Шлях додому”. Ця ініціатива вже допомогла повернути 56 дітей.


Раніше Inform.zp.ua писав, що команда Save Ukraine повернула на підконтрольну територію чотирьох дітей із Запорізької області. Повернуті діти віком від 0 до 16 років.