Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Масована атака дронами на Запоріжжі: прикордонники ліквідували 10 безпілотників (ФОТО)

Масована атака дронами на Запоріжжі: прикордонники ліквідували 10 безпілотників (ФОТО)

Масована атака дронами на Запоріжжі: прикордонники ліквідували 10 безпілотників (ФОТО)

Фото: Бердянський прикордонний загін

На Запорізькому напрямку окупанти хотіли дронами завдати ударів по позиціях українських військових. Проте прикордонники не дали втілитися їх планам і знищили 10 російських БПЛА.

Про це повідомили в Бердянському прикордонному загоні.

“Проте охоронці кордону гідно відбили “атаку”, застосовуючи антидронові рушниці. В результаті, 7 БПЛА розірвало на шматки, один – “засів” на дереві, ще два – захисники ювелірно “посадили” зі смертоносним вантажем “на борту”, – пише пресслужба прикордонників.

Загалом вдалося зупинити 10 російських безпілотників, які так і не долетіли до позицій українських захисників.


Раніше Inform.zp.ua писав, що у Запоріжжі ще не відбудований жоден багатоповерховий житловий будинок, пошкоджений у результаті обстрілів армії РФ. Понад року мешканці не можуть повернутися додому.