Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі триває перевірка автобусних маршрутів

У Запоріжжі триває перевірка автобусних маршрутів

У Запоріжжі триває перевірка автобусних маршрутів

Ілюстративне фото

У Запоріжжі міська комісія з питань перевірок технічного стану транспортних засобів та обслуговування автобусних маршрутів провела чергову виїзну перевірку. Цього разу вона відбулась на автобусному маршруті №14, який обслуговує одне з приватних автотранспортних підприємств.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Комісія перевіряє виконання автотранспортними підприємствами умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах. Це стосується перевезення пільговиків, санітарного та технічного стану транспорту, дотримання графіків руху, кількості транспорту на лінії.

Подібні виїзні перевірки тепер проводяться регулярно, здійснюються і повторні перевірки, як цього разу. За підсумками сьогоднішньої перевірки було складено акт з інформацією про виявлені порушення, який отримає перевізник.

Зазначимо, у першу чергу перевірки здійснюються на маршрутах, на роботу яких скаржаться містяни.

Нагадаємо, у Запоріжжі ще не відбудований жоден багатоповерховий житловий будинок, пошкоджений у результаті обстрілів армії РФ. Понад року мешканці не можуть повернутися додому.