Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Голова ЗОВА Іван Федоров розповів, чи повернеться у команду Злата Некрасова

Голова ЗОВА Іван Федоров розповів, чи повернеться у команду Злата Некрасова

Голова ЗОВА Іван Федоров розповів, чи повернеться у команду Злата Некрасова

Фото Inform.zp.ua

На сьогодні у Запорізькій обласній військовій адміністрації є дві вакантні посади заступників голови. Вже найближчим часом на вакантні місця будуть назначені посадовці.

Про це під час пресконференції розповів голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

“Вже найближчим часом професійні люди прийдуть і доповнять команду. Я не та людина, котра буде звинувачувати всю попередню команду і казати, що вони працювали не так. Але чи будуть зміни, на які давно очікують мешканці регіону? Так. Один з критеріїв змін – це кадрові зміни”, – відзначив Іван Федоров.

Іван Федоров
Фото Inform.zp.ua

Також голові ЗОВА завдали питання щодо можливого призначення колишньої заступниці голови Злати Некрасової. За словами Івана Федорова, питання її повернення до команди наразі не обговорюється.  

“Злата Некрасова звільнена з посади. Знаю, що заява якась розглядається в суді. Впевнений, що рішення буде прийнято в рамках закону. Але сьогодні я не бачу можливості, щоб ця людина могла повернутись і виконувати свої обов’язки. Це питання за межами повноважень ОВА і розглядається в суді, сподіваюсь, що рішення суду буде прийнято законно”, – відзначив Іван Федоров. 

Також голова ЗОВА наголосив, що кадрові рішення приймає не лише він, всі кандидатури проходять певну процедуру погодження та перевірки. 

Нагадаємо, новопризначений голова ЗОВА Іван Федоров розповів про свої плани на новій посаді. За словами Федорова, він та його команда будуть працювати у режимі 24 на 7.