Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Іван Федоров: “Будемо працювати у режимі 24/7 до повної перемоги”

Іван Федоров: “Будемо працювати у режимі 24/7 до повної перемоги”

Іван Федоров: “Будемо працювати у режимі 24/7 до повної перемоги”

Фото Inform.zp.ua

Сьогодні, 7 лютого, новопризначений голова ЗОВА Іван Федоров розповів про свої плани на новій посаді.

За словами Федорова, він та його команда будуть працювати у режимі 24 на 7.

“Моя посада – це виклик та велика відповідальність. Пріоритет – взаємодія з силами безпеки, захист військових та цивільних громадян. Друга ціль – нульова складова корупції та зловживань. Третє – економічний розвиток Запорізької області”, – наголосив Іван Федоров.

Також очільник ЗОВА планує особливу увагу приділити патріотичному вихованню населення та міжнародному співробітництву.

Як писав раніше Inform.zp.ua, для початку очного навчання дітей в школах Запорізької області необхідні обладнані укриття в кожному навчальному закладі. Новий очільник Запорізької ОВА Іван Федоров розповів, що роблять зараз для поновлення роботи шкіл.