Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Стало відомо, хто став в. о. міського голови Мелітополя

Стало відомо, хто став в. о. міського голови Мелітополя

Стало відомо, хто став в. о. міського голови Мелітополя

Ірина Рудакова

Сьогодні, 6 лютого, стало відомо, хто наразі виконуватиме обов’язки міського голови тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області.

Інформація з’явилась на сайті Мелітопольської міської ради.

«На час воєнного стану і на період призначення головою Запорізької ОВА Іван Федоров перебуває у відпустці без збереження заробітної плати», — зазначається на сайті міськраді.

На цей час обов’язки Мелітопольського міського голови виконує Ірина Рудакова, заступниця міського голови.   

Ірина Рудакова народилася у Мелітополі. Має вищу освіту за спеціальністю «бухгалтерський облік та аналіз господарської діяльності», кваліфікація – економіст. Вона двічі обиралась депутатом Мелітопольської міської ради. У виконавчих органах місцевого самоврядування працює з червня 2013 року.

З травня 2014 року по теперішній час обіймає посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради виконавчого комітету Мелітопольської міської ради.

Нагадаємо, Івана Федорова офіційно призначили головою Запорізької ОВА. До цього Іван Федоров був мером Мелітополя, який наразі окупований росіянами.