Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » “Запоріжсталь” зменшив виробництво прокату

“Запоріжсталь” зменшив виробництво прокату

“Запоріжсталь” зменшив виробництво прокату

Ілюстративне фото

Комбінат «Запоріжсталь» за січень скоротив виробництво прокату на 5,1% у порівнянні з попереднім місяцем.

Про це йдеться в пресрелізі підприємства.

Тим часом виплавка сталі за місяць зросла на 3% – до 235,5 тис. т., а чавуну – впала на 1,7%, до до 261 тис. т.

«Запоріжсталь» збільшила виробництво чавуну на 56,9%. Виплавка сталі зросла у 2,6 раза р./р., випуск прокату – також у 2,6 раза.

«Збільшення рівня виробництва у січні 2024 року порівняно з аналогічним періодом минулого року пов’язане з виведенням з режиму гарячої консервації доменної печі №2 та налагодженням режиму роботи трьома доменними печами з березня-2023», – зазначає підприємство.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у 2023 році на комбінаті «Запоріжсталь» випустили 14 нових продуктів. В цілому група “Метінвест” розпочала виробництво 25 нових видів продукції.