Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ведучий телемарафону в прямому ефірі оголосив про свій вступ до ЗСУ

Ведучий телемарафону в прямому ефірі оголосив про свій вступ до ЗСУ

Ведучий телемарафону в прямому ефірі оголосив про свій вступ до ЗСУ

Орест Дрималовський

Ведучий телемарафону Орест Дрималовський оголосив у прямому ефірі, що він отримав повістку та повністю змінює рід діяльності, вступаючи до лав ЗСУ.

«Це був мій останній ефір перед мобілізацією до Збройних сил України, настав час і мені змінити звичне місце роботи, затишну студію на військову форму. Вже наступного тижня розпочну свій новий шлях, тож хочу подякувати вам глядачам, прошу вас вірити у Збройні сили» – зазначив ведучий наприкінці ефіру. 

Орест Дрималовський вважає, що кожен чоловік мобілізаційного віку має бути готовим, що рано чи пізно йому доведеться взяти до рук зброю.

Орест наголошує, що у війні немає нічого хорошого, й зрозуміло, що людина не хоче опинятися у такій ситуації. Утім, він готувався до цього морально, проходив курси з домедичної допомоги та вогневу підготовку. Звісно, цього недостатньо, але він вдосконалюватиме свої навички, щоб бути корисним у лавах ЗСУ. 

Нагадаємо, у Запорізькій області бійці 65 окремої механізованої бригади ЗСУ знищили цілу штурмову групу росіян.