Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Українські військові розбили штурмову групу росіян біля Роботиного Запорізької області

Українські військові розбили штурмову групу росіян біля Роботиного Запорізької області

Українські військові розбили штурмову групу росіян біля Роботиного Запорізької області

65 ОМБР

У Запорізькій області бійці 65 окремої механізованої бригади ЗСУ знищили цілу штурмову групу росіян.

Про це повідомили в 65 окремій бригаді ЗСУ.

Це сталося поблизу населеного пункту Роботине у Запорізькій області. За словами військових, ця ліквідація відбулася у лютому 2024 року.
У 65 окремій механізованій бригаді ЗСУ зазначили, що російська штурмова група висунулася на штурм українських позицій поблизу Роботиного. Однак завдяки злагодженим діям аеророзвідки й артилерії військових російський штурм зупинили.

На оприлюдненому військовими відео можна побачити, як група російської піхоти готується до штурму українських позицій. Розвідувальний безпілотник 65 бригади Збройних сил України, яка відповідає за утримання лінії фронту в цьому районі, зафіксував рух російських військ, коли вони намагалися вийти зі своїх окопів.

У відповідь українська артилерія та міномети оперативно розпочали вогонь по загарбниках, змусивши їх шукати укриття. Тим часом оператори українських безпілотників вправно націлювалися на російську піхоту, навіть коли деякі з них намагалися сховатися серед двох раніше підбитих танків.

Попри спроби росіян уникнути виявлення, український безпілотник наполегливо вів спостереження за танками, уважно стежачи за пересуванням російських солдатів. Ця важлива розвідувальна інформація дозволила українським військовим провести успішну атаку.

Сьогодні, 4 лютого, у Генеральному Штабі ЗСУ підтвердили, що на Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаку противника в районі Роботиного Запорізької області.

Нагадаємо, російські війська просунулися в районі кордону Донецької та Запорізької областей. Також тривають позиційні бої на заході Запорізької області.