Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Дітей із Запорізької області відправили в оздоровчий табір в Яремче (ФОТО)

Дітей із Запорізької області відправили в оздоровчий табір в Яремче (ФОТО)

Дітей із Запорізької області відправили в оздоровчий табір в Яремче (ФОТО)

Фото: Вікторія Галіціна

З Бердянської громади відправили групу дітей-ВПО до оздоровчого табору в Яремче. Там діти також зможуть вийти на очне навчання.

Про це повідомляє керівниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Група дітей з багатодітних родин внутрішньо-переміщених осіб Бердянської громади заїхали на оздоровлення в Яремче. Впродовж 30-ти днів діти пройдуть курс оздоровлення в санаторії “Прикарпатський”.

Також діти продовжуватимуть навчання в очній формі. Групу сформовано з членів багатодітних родин.

“Найближчим часом плануємо відкрити реєстрацію на наступний заїзд для наших дітей віком від 7-ми до 14-ти років. Слідкуйте за оновленнями на наших інформаційних ресурсах”, – пише пані Вікторія.


Нагадаємо, що у Запорізькій області 384 школи з початку нового навчального року працюють дистанційно. Школярі продовжують здобувати освіту за українською системою, незважаючи за кордоном вони чи в Україні.