Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці скаржаться та чекають ремонту в постраждалих від обстрілів оселях

Запоріжці скаржаться та чекають ремонту в постраждалих від обстрілів оселях

Запоріжці скаржаться та чекають ремонту в постраждалих від обстрілів оселях

Ілюстративне фото

Містяни, будинки яких постраждали від обстрілів, скаржаться на відсутність ремонту. Вони неодноразово звертались по допомогу, проте роботи так і не почались.

Про це вони розповіли 31 січня під час гарячої лінії з очільником ЗОВА Юрієм Малашко.

“Одразу кілька громадян звернулись до обласної влади з проханням посприяти у проведенні ремонтних робіт в будинках, які було частково пошкоджено під час ворожих обстрілів. Заявники зауважили, що вже звертались до керуючих компаній міста, проте допомогу їм так і не надали”, – розповідає Малашко.

Також існує проблема забезпечення ВПО житлом. На гарячу лінію зателефонувала мешканка тимчасово окупованого Вербового. Жінка зазначила, що наразі разом з родиною мешкає у родичів в однокімнатній квартирі й потребує житла.


Нагадаємо, що у Запоріжжі в постраждалому під’їзді будинку на Зестафонській, 10 роботи практично завершено. В другому під’їзді тривають ремонтні роботи.