Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Окупанти завдали удар по будинку на Запоріжжі: поліція евакуювала власників оселі (ВІДЕО)

Окупанти завдали удар по будинку на Запоріжжі: поліція евакуювала власників оселі (ВІДЕО)

Окупанти завдали удар по будинку на Запоріжжі: поліція евакуювала власників оселі (ВІДЕО)

Фото: Нацполіція Запорізької області

В Гуляйполі російський снаряд поцілив у будинок, де мешкали мати та донька. Одним ударом окупанти розбили курник, гараж та суттєво пошкодили оселю.

Про це повідомляє Нацполіція Запорізької області.

Власниці були вимушені ночувати в пошкодженому будинку. Про події того дня 53-річна Олена Володимирівна розповідає:

“Темно було. Близько другої години ночі. На город прилетіло – гараж, курник рознесло. Немає нічого. І в хаті даху немає”.

Вранці пані Олена та її 73-річна матір вирішили виїхати до Покровського. Під обстрілами поліцейські допомогли їм зібрати всі необхідні речі та евакуювали їх до більш віддаленого від лінії фронту села.


Раніше ми писали, що запоріжці отримали державну компенсацію на ремонт пошкодженого через обстріли житла на загальну суму майже 15,2 мільйони гривень.