Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Програма єВідновлення: як запоріжцям отримати виплати за пошкоджене житло

Програма єВідновлення: як запоріжцям отримати виплати за пошкоджене житло

Програма єВідновлення: як запоріжцям отримати виплати за пошкоджене житло

Фото: Нацполіція Запорізької області

Запоріжці отримали державну компенсацію на ремонт пошкодженого через обстріли житла на загальну суму майже 15,2 мільйони гривень.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

З початку дії програми єВідновлення така компенсація вже була виплачена 284-м містянам. А загалом за весь час міська комісія погодила виплату державної допомоги на ремонт житла 326-ти запоріжцям на загальну суму близько 18,7 млн грн.

В мерії звертаються до запоріжців: якщо ваше житло було пошкоджене через обстріли, обов’язково скористайтеся програмою єВідновлення.

Інформація про те, як подати заявку на компенсацію за посиланням https://erecovery.diia.gov.ua/ .

У разі відсутності технічної можливості подати заявку самостійно, звертайтеся до ЦНАПів https://cnap.zp.gov.ua/schedule/schedule_1 .

Нагадаємо, в Україні працює пілотний проєкт з обстеження знищеного майна в Мелітополі через війну. Власники пошкоджених домівок можуть отримати компенсацію.