Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Українські військові знищили три склади боєприпасів РФ на Таврійському напрямку

Українські військові знищили три склади боєприпасів РФ на Таврійському напрямку

Українські військові знищили три склади боєприпасів РФ на Таврійському напрямку

ЗСУ

Українські військові знищили три склади боєприпасів армії РФ та нейтралізували або знищили 233 безпілотників різних типів на Таврійському напрямку.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський.

В операційній зоні ОСУВ «Таврія» російські війська завдали 33 авіаудари, провели 38 бойових зіткнень та здійснили 1066 артобстрілів.

Загальні втрати армії РФ минулої доби склали 403 особи та 39 одиниць військової техніки, не враховуючи БпЛА. Зокрема це 3 танки, 6 ББМ, 9 артсистем, 2 РСЗВ, 13 автомобілів та 5 одиниць спеціальної техніки.

Також українські сили оборони знищили 3 склади боєприпасів армії РФ. Нейтралізовано або знищено 233 БпЛА різних типів.

Таврійський напрямок охоплює лінію фронту від Херсонщини до Авдіївки (Донецька область), сюди входить і Запорізька область.

Нагадаємо, Україна повернула з російського полону 207 військових. Серед них опинилися й 46 солдатів, сержантів та офіцерів, які боронили Запорізький напрямок.