Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » «Завжди потрібна зброя, старлінки, дрони, автівки»: актор Михайло Жонін про волонтерство, допомогу армії та перемогу

«Завжди потрібна зброя, старлінки, дрони, автівки»: актор Михайло Жонін про волонтерство, допомогу армії та перемогу

«Завжди потрібна зброя, старлінки, дрони, автівки»: актор Михайло Жонін про волонтерство, допомогу армії та перемогу

Михайло Жонін

Український актор Михайло Жонін, відомий як «Капітан Гнізділов» в українському серіалі «Пес» та лікар з серіалу «Черговий лікар», приїхав нещодавно у Запоріжжя. Він провів благодійний ярмарок для потреб українських військових.

Разом із командою однодумців Михайло Жонін подорожує українськими містами, влаштовуючи імпровізовані благодійні ярмарки. Актор вже побував у понад 50 містах України, не винятком стало і Запоріжжя.

У Запоріжжі Михайло Жонін зі своєю командою за день змогли зібрати майже 67 тис грн. Ця сума стала рекордним донатом, бо в інших містах вдається збирати близько 50 тис грн.

Михайло Жонін
Михайло Жонін

Про свою волонтерську діяльність, допомогу армії та творчі здобутки актор та волонтер Михайло Жонін розповів журналістам Inform.zp.ua.

Актор говорить, що став волонтером з перших днів вторгнення рф. Чоловік розповідає, 24 лютого 2022 року для нього стало переломним, оскільки його не взяли до лав тероборони, тому він почав волонтерити.

Михайло Жонін продовжить проводити благодійні ярмарки по українських містах.

«Ми ніколи не ставимо собі конкретну ціль. Скільки коштів назбираємо – стільки назбираємо, все буде передано на потреби військових. Триватимуть такі благодійні ярмарки стільки, скільки триватиме війна – до повної нашої перемоги», – говорить чоловік.

Михайло Жонін
Михайло Жонін

За його словами, за майже 2 роки військового вторгнення, потреби українських військових майже не змінилися.

«Завжди потрібна зброя, старлінки, дрони, автівки… У нас навіть було таке, що до нас хлопці телефонували та говорили: «А ви можете нам снарядів привезти?». Навіть до цього доходило. Постійна потреба – це машини, це дуже такий великий розхідник. Автівка як поїздить по цих полях – одразу ламається», – розповідає Михайло Жонін.

Михайло Жонін
Михайло Жонін

Актор не тільки їздить містами та проводить ярмарки, також особисто відвозить хлопцям допомогу на бойові позиції та лінію фронту.

«За майже останні два роки найпотужніші спогади – це ВІЙНА. Ми у цьому живимо кожного дня. Але перемога буде обов’язково за нами – та лише так. Я всім нам бажаю лише перемоги», – відзначив чоловік.

Зараз Михайло Жонін не бере участь у зйомках, але готовий повернутися на знімальний майданчик та зізнається, що дуже любить свою акторську справу.

«Як може бути важко у тій справі, яку ти любиш з самого дитинства? Можливо десь було важко фізично, коли знімали бійки чи переслідування (у серіалі «Пес» – авт.), але все це робиться з задоволенням. Це – справа мого життя», – говорить актор.

Михайло Жонін
Дякую ЗСУ

Михайло Жонін – це фірмовий голос Султана Сулеймана у серіалі «Величне століття. Роксолана», актора Дуейна Джонсона у фільмі «Форсаж». Актор, який запамʼятався з фільмів «Черговий лікар», «Велика прогулянка», «Нюхач», «Пес» – дивакуватим персонажем Гнізділовим та іншими персонажами в детективних серіалах.

На сьогодні Михайло Жонін очолює загальноукраїнський проєкт “Разом до Перемоги!”, під час якого Михайло та його команда збирають кошти на підтримку ЗСУ по всій Україні.

Нагадаємо, до Запоріжжя з волонтерською місією нещодавно завітав один із головних героїв телевізійного серіалу «Пес» — актор Михайло Жонін, відомий як «Капітан Гнізділов». Актор збирав кошти на потреби українських військових. Запоріжці зібрали рекордний донат.

Михайло Жонін
Михайло Жонін