Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Гнізділов у Запоріжжі під час благодійного ярмарку зібрав для військових рекордний донат

Гнізділов у Запоріжжі під час благодійного ярмарку зібрав для військових рекордний донат

Гнізділов у Запоріжжі під час благодійного ярмарку зібрав для військових рекордний донат

Михайло Жонін

До Запоріжжя з волонтерською місією днями завітав один із головних героїв телевізійного серіалу «Пес» — актор Михайло Жонін, відомий як «Капітан Гнізділов». Актор збирав кошти на потреби українських військових. Запоріжці зібрали рекордний донат.

Разом із командою однодумців Михайло Жонін подорожує українськими містами, влаштовуючи імпровізовані благодійні ярмарки.

Михайло Жонін
Михайло Жонін

Актор вже побував у понад 50 містах України, не виключенням стало і Запоріжжя.

У Запоріжжі Михайло Жонін зі своєю командою за день зі своєю командою змогли зібрати майже 67 тис грн.

Михайло Жонін
Михайло Жонін

Можна сказати, що це рекордна сума, бо в інших містах України вдається зібрати близько 50 тис грн.

Ярмарок для ЗСУ у Запоріжжі
Михайло Жонін

Нагадаємо, як під час благодійного ярмарку розповів Михайло Жонін, було не зрозуміло, скільки вдаться зібрати донатів у Запоріжжі, але все буде направлено на придбання дронів для військових окремого полку спеціального призначення.