Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі водій збив пішохода та зник з місця аварії: поліція шукає свідків

У Запоріжжі водій збив пішохода та зник з місця аварії: поліція шукає свідків

У Запоріжжі водій збив пішохода та зник з місця аварії: поліція шукає свідків

Фото: Нацполіція Запорізької області

У Запоріжжі водій невідомого автомобіля збив пішохода. Після того особа зникла з місця ДТП, а потерпілого доставили до лікарні.

Про це повідомляють в ГУ Нацполіції Запорізької області.

Днями до відділення поліції Заводського району надійшло повідомлення про ДТП з постраждалим.

Поліція встановила, що близько 18:30 водій невідомого автомобіля під час руху по вул. Тролейбусна в напрямку вул. Феодосійська збив пішохода. Потерпілий перетинав дорогу у невстановленому місці. Переконавшись, що чоловік перебуває у свідомості – невідомий зник з місця події.

Постраждалого доставили до лікарні. Наразі правоохоронці встановлюють деталі події та особу водія.

Поліція звертається до запоріжців, якщо ви стали свідками або очевидцями вказаної аварії, або володієте інформацією про подію, просимо повідомити наявну інформацію за номером 102.


Нагадаємо, що у Запоріжжі чоловік працював на будівництві та викрав звідти обладнання. Фігурант хотів здати накрадене в ломбард. Наразі йому загрожує 8 років позбавлення волі.