Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Понад 10% з бюджету громад в Запорізькій області будуть передавати на потреби військових

Понад 10% з бюджету громад в Запорізькій області будуть передавати на потреби військових

Понад 10% з бюджету громад в Запорізькій області будуть передавати на потреби військових

Українські військові

При формуванні місцевих бюджетів Запорізької області на 2024 рік виділили кошти на підтримку ЗСУ та будівництво фортифікаційних споруд. Також керівники громад мають виділяти не менше 10% з бюджету на підтримку військових.

Про це повідомив очільник ЗОВА Юрій Малашко.

“При формуванні місцевих бюджетів на 2024 рік закладаємо кошти на підтримку Сил оборони України, цивільний захист населення та будівництво фортифікаційних споруд. Фахівці ОДА провели аналіз обсягів такої підтримки в кошторисах громад – не всі передбачили видатки на оборонні заходи в достатньому обсязі”, – пише Малашко.

Керівників територій просять скорегувати бюджет та передбачити не менше 10% видатків на потреби військових.


Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запорізькій області минулого року було відібрано 34 проєкти для відновлення. На реконструкцію соціальної й критичної інфраструктури витратять 469 млн гривень державного бюджету.