Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » У Запоріжжі виявили незаконне сміттєзвалище (ФОТО)

У Запоріжжі виявили незаконне сміттєзвалище (ФОТО)

У Запоріжжі виявили незаконне сміттєзвалище (ФОТО)

Фото: Державна екологічна інспекція Південного округу

Фахівці екологічної інспекції виявили у Запоріжжі несанкціоноване звалище відходів. Вони вимагають від влади привести територію в порядок до 12 лютого.

Про це повідомила Державна екологічна інспекція Південного округу.

Інспектори виявили сміттєзвалище різного морфологічного складу по вул. Патріотичній міста Запоріжжя. Загальна площа засмічення – 40 м2.

У відповідь на виявлені порушення, фахівці скерували вимогу до Запорізької міської ради щодо приведення території в належний стан до 12 лютого цього року. 

Державна екологічна інспекція Південного округу звертається до громадян та просить повідомляти про незаконні звалища в місті та області. Це можна зробити за посиланням.


Нагадаємо, що звернення громадян допомогли виявити несанкціоноване сміттєзвалище в Комунарському районі Запоріжжя. Фахівці вимагають від органів влади привести територію в порядок.