Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Українські бійці зірвали штурм армії РФ на Запорізькому напрямку 

Українські бійці зірвали штурм армії РФ на Запорізькому напрямку 

Українські бійці зірвали штурм армії РФ на Запорізькому напрямку 

Ілюстративне фото

Група російських військовослужбовців на Запорізькому напрямку планувала вночі силами піхоти штурмувати позиції Сил оборони України. Але українські нацгвардійці зірвали штурм.

Про це повідомили нацгвардійці бригади “Спартан” у своєму Telegram-каналі.

Аеророзвідка 3-ї бригади оперативного призначення “Спартан” НГУ виявила групу ворога вночі. Окупантів знищили на відстані та не дали підійти до українських позицій, зберігши життя наших захисників.

Спочатку по скупченню російських військових завдали точними ударами касетними боєприпасами. Розбивши ворога українські військові зірвали штурм, але на цьому не зупинилися.

“Залишки живої сили росіян було знешкоджено скидами з дронів. Зазнавши величезних втрат противник відступив”, – повідомили нацгвардійці бригади “Спартан”.

Нагадаємо, минулої добі військові РФ нанесли 159 ударів по 19 містах та селах Запорізької області. Є руйнування житлових будинків.