Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни продовжили терміни примусової паспортизації на Запоріжжі

Росіяни продовжили терміни примусової паспортизації на Запоріжжі

Росіяни продовжили терміни примусової паспортизації на Запоріжжі

Ілюстративне фото

На тимчасово окупованій території Запорізької області російські окупанти вирішили продовжити примусову паспортизацію населення. Якщо раніше її планували завершити до січня 2024 року, то зараз мова йде про липень-2024.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Окупанти знову заговорили про самі крайні строки повальної паспортизації. Розганяють по своїх пабліках інформацію, що мешканцям окупованих територій треба визначитися з громадянством до 1 липня 2024 року», – повідомив Іван Федоров.

За його словами, російські окупанти лякають тих, хто досі не має російського паспорту, що люди будуть платити вищі податки, будуть обмеження в правах та на них чекають постійні перевірки.

Нагадаємо, минулої добі військові РФ нанесли 159 ударів по 19 містах та селах Запорізької області. Є руйнування житлових будинків.