Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Жителя Запорізької області затримали під час втечі в Румунію

Жителя Запорізької області затримали під час втечі в Румунію

Жителя Запорізької області затримали під час втечі в Румунію

Фото: ДПСУ

Прикордонники затримали жителя Запорізької області та ще двох порушників за кілька метрів від державного кордону, коли ті намагалися потрапити до Румунії.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Прикордонники затримали трьох чоловіків, які намагались пішки потрапити до Румунії, оминувши прикордонний контроль.

Жителі Івано-Франківської, Запорізької та Сумської областей заплатили чернівчанину по 6 тисяч євро, і той телефоном надавав їм вказівки про час та напрямки руху. Зараз його також шукають.

“На Буковині протиправні елементи активно пропонують потенційним порушникам кордону свої послуги провідників. Адже шукачі кращої долі готові платити чималі гроші за потрапляння до сусідніх країн в обхід пунктів пропуску”, – пояснюють в ДПСУ.

На порушників склали матеріали про адміністративні правопорушення.