Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Федоров розповів, хто стане головою Мелітополя після нього: що відомо про кандидатів

Федоров розповів, хто стане головою Мелітополя після нього: що відомо про кандидатів

Федоров розповів, хто стане головою Мелітополя після нього: що відомо про кандидатів

Іван Федоров

Іван Федоров, міський голова Мелітополя, якого висунули на посаду очільника ЗОВА, розповів, хто буде керувати містом після нього. Новим мером міста може стати заступник міського голови.

Про це розповів Іван Федоров під час телемарафону.

“Мелітопольська міська рада, Мелітопольський виконавчий комітет – це одна з інституцій, яка збереглася під час окупації повноцінно. Тож в нас є вся лінійка заступників: Перший заступник, заступники міського голови. Також в нас повністю функціонуюча Мелітопольська міська рада, яка регулярно приймає свої рішення на чергових та позачергових засіданнях. А також секретар ради”, – розповідає Федоров.

Так за словами міського голови Мелітополя, після нього цю посаду можуть отримати Перший заступник або секретар міської ради. Цей вибір буде залежати від рішення Мелітопольської команди.

Що відомо про цих посадовців

Посаду секретаря Мелітопольської міської ради обіймає Романов Роман Вікторович. На цій посаді він перебуває з 2019 року. До цього пан Роман був приватним підприємцем та фінансовим директором ТОВ “Соцінновація”.

Романов Роман
Романов Роман. Фото: Мелітопольська міська рада

Першим заступником міського голови Мелітополя є Рудакова Ірина Володимирівна. Вона обіймає цю посаду з 2014 року. До цього вона була призначена заступником директора з економіки та планування ПП “Мелітопольський моторний завод”. Пані Ірина двічі обиралась депутатом Мелітопольської міської ради.

Рудакова Ірина
Рудакова Ірина. Фото: Мелітопольська міська рада

Нагадаємо, що очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко заявив, що залишається на своїй посаді й надалі.