Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізький театр готує прем’єру драми

Запорізький театр готує прем’єру драми

Запорізький театр готує прем’єру драми

Ілюстративне фото

У Запоріжжі театр-лабораторія “Vie” Дому актору відновлює показ вистав у камерному приміщенні на острові Хортиця прем’єрою драми «Самотній захід» по пʼєсі володара премії «Оскар» Мартіна Макдони. Вистава відбудеться 3 та 4 лютого.

Про це повідомили у Домі актора.

Поставив прем’єру відомий запорізький режисер-експериментор Віктор Попов, який декілька років працює у Кам’янському театрі імені Лесі Українки.

Саме Віктор Попов був одним із засновників та першим художнім керівником-директором театру-лабораторії “Vie”.

Драма «Самотній захід» розповідає про катастрофу та втрату життєвих основ із відкритим фіналом. Як наголошують у Дому актора, подивившись у це дзеркало публіка сама вирішує, хто їй ближче: ті, хто намагаються щось змінити, чи ті, хто пливуть за течією.

Головні герої, брати Вален та Колмен, досягли середини життя і не знають, як і навіщо далі жити, не розуміють що з ними буде. Брати вправні лише в одному – завзятому цькуванні один одного. І от серед них опиняється священник – людина, сповнена слабкостей та сумнівів. Але саме він намагається напоумити братів.

3 та 4 лютого о 16.00 відбудеться вистава “Самотній захід”.

Адреса театру-лабораторії “Vie” – острів Хортиця, вул. Наукового містечка, 35.

Інформація та бронь за номером +38-095-776-54-32 (Telegram, WhatsApp, Viber).

Нагадаємо, до Запоріжжя з волонтерською місією завітав один із головних героїв телевізійного серіалу «Пес» — актор Михайло Жонін, відомий як капітан Гнізділов.