Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці залишились без води: тривають аварійні роботи

Запоріжці залишились без води: тривають аварійні роботи

Запоріжці залишились без води: тривають аварійні роботи

Ілюстративне фото

У Запоріжжі тимчасово призупинено холодне водопостачання на кількох адресах через аварійно-ремонтні роботи.

Про це повідомляє служба 1580.

Жителі вулиці Сеченова, 25б, відчувають відсутність холодного водопостачання (ХВП) на верхніх поверхах через вихід з ладу насосу підкачки. Ремонт двигуна насосу підкачки ХВП передано до компанії «КП «Запоріжремсервіс» МАС» з плановою датою завершення 29 січня о 17:20.

На вулиці Зеленій, 40 також відбуваються аварійно-ремонтні роботи, що призвели до перекриття холодного водопостачання на весь будинок. Роботи проводяться підрядною організацією Автострада для усунення витоку. «КП Водоканал» відповідає за виконання цих робіт, які плануються завершити до 27 січня о 20:00.

Жителі вулиці Рубана, 11, також зазнали перекриття холодного водопостачання на стояк через аварійно-ремонтні роботи, що впливають на квартиру 26. Роботи проводяться компанією «КП «Запоріжремсервіс» МАС» і мають завершитись до 29 січня о 17:00.

Нагадаємо, як писав раніше Inform.zp.ua, після скасування мораторію про припинення комунальних послуг українцям знову доведеться платити. Але через те, що мешканці Запорізького району знаходяться на території активних бойових дій, ситуація склалася неоднозначна.