Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » СБУ затримали у Запоріжжі кримінального авторитета та його спільників (ВІДЕО)

СБУ затримали у Запоріжжі кримінального авторитета та його спільників (ВІДЕО)

СБУ затримали у Запоріжжі кримінального авторитета та його спільників (ВІДЕО)

Фото: Нацполіція України

У Запоріжжі 12 січня правоохоронці затримали кримінального авторитета та його спільників. Група осіб утримувала чоловіка та шляхом побиття вимагала гроші. 

Про це повідомила Нацполіція України. 

Кримінальний авторитет разом зі своїми спільниками 12 січня напав на чоловіка. Вони погрожували потерпілому ножем та битою. Силою група осіб вивезла чоловіка у занедбаний будинок в парку “Дубовий Гай”. Упродовж певного часу вони били потерпілого, вимагаючи 30 000 гривень.

Того ж дня поліцейські затримали кримінального авторитета та учасників угруповання на тому ж місці.

Оперативники встановили, що місцевий кримінальний авторитет вже був  обвинувачений у кількох справах. А саме, викрадення людини, вимагання та поширення злочинного впливу. 

До складу угрупування увійшло двоє мешканців Запоріжжя з кримінальним минулим. 

Наразі всім причетним повідомили про підозру за трьома статтями. За клопотанням Шевченківської окружної прокуратури суд обрав організатору та двом учасникам групи запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

За скоєне цих злочинів підозрюваним може загрожувати до 15 років позбавлення волі.


Раніше ми писали, що на Запоріжжі оперативники СБУ затримали чоловіка, який разом зі спільниками фабрикував висновки лікарських обстежень