Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області через обстріли та аварії відключено від світла 63 населені пункти

У Запорізькій області через обстріли та аварії відключено від світла 63 населені пункти

У Запорізькій області через обстріли та аварії відключено від світла 63 населені пункти

Електроенергія

Цієї ночі сталося технологічне порушення в електромережах Вільнянського районного відділення, внаслідок якого були знеструмлені 597 споживачів у 5 населених пунктах Запорізької області.

Про це повідомили у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Наразі триває огляд повітряної лінії з метою встановлення причини та місця пошкодження, втім шлях енергетикам на окремих ділянках перекривають снігові замети, що уповільнює процес.

Тривають й роботи з відновлення енергоживлення 52 осель на Оріхівщині, знеструмлених через пошкодження електроопори внаслідок ДТП.

Побільшало відключень, спричинених бойовими діями. Зранку через обстріли без світла залишилися ще 40 споживачів у Василівському районі. Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться, щойно це дозволить безпекова ситуація.

Загалом станом на 09:00 15 січня через бойові дії повністю або частково знеструмлені 63 населених пункти. Ще 649 абонентів залишаються без енергопостачання через технологічні порушення.

Нагадаємо, за минулу добу російські військові нанесли 84 удари по Запорізькому регіону. Під обстрілами знаходились 19 селищ та міст Запорізької області.