Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запоріжжі прикордонники відбили атаку ворожих FPV-дронів

На Запоріжжі прикордонники відбили атаку ворожих FPV-дронів

На Запоріжжі прикордонники відбили атаку ворожих FPV-дронів

Фото Держприкордонслужби

На Запорізькому напрямку прикордонники на псевдо «Француз» і «Пугач» відбили десяток БпЛА  російських військових.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Використовуючи складні погодні умови, військові РФ продовжують завдавати ударів FPV-дронами. Однак озброєні антидроновими рушницями прикордонники ліквідовують безпілотну авіацію окупантів.

Оператори розправились з усіма «убивчими» пташками, навіть одну з них затрофеїли: дрон заплутався у лінії електропередач, а вбивчий вантаж приземлився без детонації. 

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку українські захисники минулої доби відбили 2 атаки російських окупантів в районі села Роботине.