Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Із Запорізької області евакуювали літню жінку, яка жила під обстрілами (ВІДЕО)

Із Запорізької області евакуювали літню жінку, яка жила під обстрілами (ВІДЕО)

Із Запорізької області евакуювали літню жінку, яка жила під обстрілами (ВІДЕО)

Фото: ГУ Нацполіції Запорізької області

До Запоріжжя евакуювали 75-річну жительку Степногірська. У пані Тетяни від обстрілів пошкоджено будинок, а жінка отримала травму.

Про це повідомляє Нацполіція Запорізької області. 

Жінка вже перший раз виїжджає з рідного селища. Проте вона завжди поверталася, бо сумувала з домом. Внаслідок російських обстрілів Тетяна отримала травму, а її будинок був сильно пошкоджений.

“Багатоповерхівка наша – в найбільш небезпечному районі Степногірська, і на весь під’їзд я залишилася сама”, – розповідає пані Тетяна.

“Неподалік від нашого будинку впала авіабомба, залишилася величезна вирва. Тоді я подумала, що коли вона, не дай Боже, потрапить у наш будинок – зруйнує всі поверхи… Саме тоді й вирішила виїжджати до Запоріжжя з поліцейськими. Нехай мій дім “воює”… Я дуже його прошу, щоб він тріщин не давав”, – додає мешканка Степногірська. 

Жінка прибула до безпечного місця, але все ще дуже сумує за домівкою. 


Нагадаємо, що через холод та постійні обстріли життя двох жінок із Степногірська стало нестерпним. Вони звернулися до правоохоронців з проханням допомогти в евакуації