Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » З області до Запоріжжя через холод та обстріли евакуювали жінок (ВІДЕО)

З області до Запоріжжя через холод та обстріли евакуювали жінок (ВІДЕО)

З області до Запоріжжя через холод та обстріли евакуювали жінок (ВІДЕО)

Фото: ГУ Нацполіції Запорізької області

Через холод та постійні обстріли життя двох жінок із Степногірська стало нестерпним. Вони звернулися до правоохоронців з проханням допомогти в евакуації. 

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області. 

Дві 73-річні жительки Запорізької області перебували під постійними обстрілами. А складні погодні умови лише ускладнили жінкам життя. Тому вони звернулися до поліцейських, щоб ті допомогли евакуюватися до безпечного місця. 

“Сидимо в хаті, боїмося, здригаємось від кожного звуку. Через постійні відключення світла ледь не позамерзали зовсім. От того і залишаємо житло, в якому прожили 42 роки. Серце крається”, – розповідає одна з жінок.

За декілька годин правоохоронці доставили пенсіонерок до нового місця проживання у Запоріжжі. Жінки вірять, що це тимчасово та вони скоро повернуться додому.

Поліція закликає людей на прифронтових територіях евакуюватися у більш безпечні місця. 


Раніше ми писали, що минулої доби російські війська нанесли 102 удари по Запорізькій області. Надійшло 9 повідомлень про руйнування будинків.