Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти атакували безпілотниками Запорізьку область: наслідки атаки

Окупанти атакували безпілотниками Запорізьку область: наслідки атаки

Окупанти атакували безпілотниками Запорізьку область: наслідки атаки

Ілюстративне фото

Минулої доби російські війська нанесли 102 удари по Запорізькій області. Надійшло 9 повідомлень про руйнування будинків.

Про це повідомила Запорізька обласна адміністрація. 

43 ворожі безпілотники атакували Гуляйполе, Малу Токмачку, Новодарівку, Червоне, Гуляйпільське, Роботине, Новоандріївку, Полтавку, Левадне, Малинівку та П’ятихатки.

Також 53 артобстріли прийшлися по території Залізничного, Роботиного, Новоданилівки, Левадного, Чарівного, Степового а також інших міст і сіл на лінії вогню.

В органи місцевої влади надійшло 9 повідомлень про руйнування житлових будинків. Обійшлося без постраждалих.


Раніше ми писали, що комунальники у Запоріжжі усувають наслідки негоди. Паралельно вони продовжують працювати на місцях ракетної атаки.