Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Триває збір на подарунки для запорізьких військових: як долучитися

Триває збір на подарунки для запорізьких військових: як долучитися

Триває збір на подарунки для запорізьких військових: як долучитися

15 Бригада оперативного призначення «Кара-Даг»

Триває збір для захисників від спільноти волонтерів та редакції Inform.zp.ua. На зібрані кошти буде куплено подарунки для військових.

Ми хочемо зробити подарунки для військових, які зараз перебувають на передових позиціях в Запорізькій області. Їм потрібна наша допомога, тому долучайтесь до збору, який важливо закрити до 15 січня.

Загальна мета – 5 000 грн. Усі кошти, які ми накопичимо, передамо на потреби захисників: для 15 Бригади оперативного призначення «Кара-Даг», що зараз веде бойові дії під Оріховом.

На сьогодні збір триває та кожний донат має велике значення.

Як долучитися до акції:

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/6B9jaxHBfW

Номер картки банки: 5375 4112 1244 8653.


Раніше ми писали, що 19 листопада волонтери та журналісти Inform.zp.ua передали запорізьким військовим, які наразі знаходяться на Харківському напрямку, допомогу та смаколики.