Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Коли до Запоріжжя повернеться тепло: синоптики дали відповідь

Коли до Запоріжжя повернеться тепло: синоптики дали відповідь

Коли до Запоріжжя повернеться тепло: синоптики дали відповідь

Колаж Inform.zp.ua

У Запоріжжі сьогодні, 11 січня, відносно тепло. Проте на цьому тижні ще будуть зберігатися морози, які досягнуть показника в -12.

Синоптикиня Українського Гідрометцентру Наталя Птуха поділилася з Inform.zp.ua прогнозами щодо морозів в Україні та розповіла, коли можна очікувати потепління.

“Наразі морози в Україні послабшали, зараз температура повітря абсолютно нормальна для зими. Пікові морози були в неділю. Тепер похолодання очікується в п’ятницю та суботу. Проте таких сильних морозів вже не буде”, – зазначила пані Наталя.

Синоптикиня пояснює, що таке похолодання пов’язано з повітряними масами, які рухаються з Півночі. Наприкінці робочого тижня можуть бути пориви вітру до 15−20 м/с.

Також прогнози погоди в Запоріжжі та області журналістам Inform.zp.ua надали в Гідрометеорологічному центрі Запорізької області.

Фахівці зазначають, що зараз у Запоріжжі сьогодні зберігається відносне тепло. Завтра у Запоріжжі температура повітря вдень досягне -9 зі снігом. А вже з 13 січня морози посиляться, від -12 до -18 вночі. 

Відносне потепління можна очікувати 15 січня, коли температура повітря досягне +2 градусів вдень. 


Нагадаємо, що у Запоріжжі комунальні служби прибирають дороги та тротуари від снігу, обробляють антиожеледними матеріалами.