Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі патрульні затримали дрифтерів (ВІДЕО)

У Запоріжжі патрульні затримали дрифтерів (ВІДЕО)

У Запоріжжі патрульні затримали дрифтерів (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

Запорізькі поліцейські протягом доби притягнули до відповідальності осіб, які займалися дрифтом. Водіям нагадують про покарання за порушення ПДР. 

Про це повідомила Патрульна поліція Запорізької області.

Патрульні виявляли так званих “дрифтерів” – водіїв, які розганяють свої автомобілі і вдаються до так званого “контрольованого заносу”. Правоохоронці склали адміністративні матеріали по всім випадкам.

“Нагадуємо всім любителям екстремальної їзди, що дрифт – це техніка проходження поворотів і різновид екстремального автоспорту. Ним громадяни можуть займатися лише на спеціально відведених майданчиках”, – додають правоохоронні органи.


Як ми писали раніше, депутати пропонують штрафувати українців за дрифт на дорогах. У Верховній Раді вже зареєстровано відповідний законопроєкт.