Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Працює телеграм-бот «1580»: запоріжці можуть дізнатися про відключення світла, опалення чи води

Працює телеграм-бот «1580»: запоріжці можуть дізнатися про відключення світла, опалення чи води

Працює телеграм-бот «1580»: запоріжці можуть дізнатися про відключення світла, опалення чи води

чат-бот 1580

У Запоріжжі працює новий телеграм-бот «Запоріжжя 1580». Він повністю інтегрований з системою контакт-центру “15-80”. 

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

За його допомогою запоріжці зможуть оперативно отримати інформацію щодо:

– проведення ремонтних робіт та пов’язаних з ними відключень світла, опалення чи води;

– контактів та розкладу роботи органів міської влади, – комунальних підприємств, установ, закладів охорони здоров’я, освіти, культури, а також адреси укриттів і контакти благодійних організацій.

Знайти бот «Запоріжжя 1580» можна в Телеграм за посиланням https://t.me/colcentrebot  або перейти з кабінету користувача на сайті https://1580.zp.gov.ua/ .

 Звернення до міського контакт-Центру «15-80» можна залишити не лише за телефонами 15-80 (зі стаціонарних) та (061) 787 15 80, (050) 414 15 80 (з мобільних ), а й в електронному кабінеті користувача на сайті 1580.zp.gov.ua.

В мерії запевняють, що звернення не закривається, поки від заявника не отримується підтвердження, що роботи виконано в повному обсязі.

Нагадаємо, як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі 9 січня буде зберігатися ожеледиця на дорогах. Рятувальники попереджають про перший рівень небезпечності.