Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » У Запорізькій області пройдуть всеукраїнські шкільні змагання “Пліч-о-пліч”

У Запорізькій області пройдуть всеукраїнські шкільні змагання “Пліч-о-пліч”

У Запорізькій області пройдуть всеукраїнські шкільні змагання “Пліч-о-пліч”

Ілюстративне фото

Запорізька область приєдналася до загальнонаціонального проєкту “Пліч-о-пліч”. Серед запорізьких школярів будуть проведені змагання з п’яти видів спорту.

Про це повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко під час брифінгу 8 січня.

В межах проєкту планують організувати спортивні змагання із п’яти видів спорту: баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування, футзал та черлідінг.  Зареєструвати свою команду можна на офіційному сайті проєкту до 1-го лютого 2024-го року.

“Враховуючи, що ми знаходимось на прифронтовій території, всі заходи будуть відбуватися в межах наших можливостей та з урахуванням безпекової ситуації”, – додає Юрій Малашко. 

З приводу ініціативи висловилася майстер спорту, завідувачка кафедри реабілітаційної педагогіки здорового способу життя Олена Аксьонова:

“Я розумію, як дітям не вистачає фізичної культури та спорту. Бо, звісно, дистанційна освіта, правила безпеки – треба ховати дітей”.

Проєкт ставить за мету згуртувати молоде покоління та пробудити у них відчуття командного духу. 


Нагадаємо, що на останній сесії Запорізької міської ради депутати прийняли рішення зберегти футбольний клуб “Металург”. Проте змінився бюджет на цей рік.