Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запорізькому напрямку загинув військовий із Запорізької області

На Запорізькому напрямку загинув військовий із Запорізької області

На Запорізькому напрямку загинув військовий із Запорізької області

В’ячеслав Дюндін. Колаж Inform.zp.ua

Військовий із села Миколай-Поле Запорізької області В’ячеслав Дюндін перебував на Запорізькому напрямку. Чоловік загинув у бою за рідну землю.

Про це повідомив голова Широківської територіальної громади Денис Коротенко.  

“Отримав звістку про те, що наш земляк В’ячеслав Дюндін загинув в бою за Батьківщину, перебуваючи на Запорізькому напрямку. Це непоправна втрата для всієї Широківської громади, для спільноти села Миколай-Поле, звідки В’ячеслав родом, та для рідних людей чоловіка”, – пише Денис Коротенко. 

На Запорізькому напрямку загинув В'ячеслав Дюндін

В’ячеслав Дюндін. Фото: Денис Коротенко

До війни В’ячеслав Дюндін працював у сфері будівництва. Чоловік виховував сина та запам’ятався близьким як добра та працьовита людина. Після початку повномасштабного вторгнення чоловік пішов захищати Рідний край.