Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » У запорізьких школах змішаний формат навчання: на якому етапі ремонт укриттів

У запорізьких школах змішаний формат навчання: на якому етапі ремонт укриттів

У запорізьких школах змішаний формат навчання: на якому етапі ремонт укриттів

Ілюстративне фото

Ще восени минулого року Рада оборони хотіла перевести школи на змішаний формат навчання. Наразі ремонт укриттів у навчальних закладах продовжується.

Про це на брифінгу повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко. 

Восени 2023 року у 20 навчальних закладах регіону розпочали капітальні ремонти сховищ – за рахунок державної субвенції та місцевих бюджетів.

“Згідно з проєктною документацію, роботи мали завершити ще в грудні минулого року. Я особисто проінспектував кілька закладів – були зауваження та жорсткі попередження, однак підрядники запевнили, що впораються. Але впоралися далеко не всі”, – каже Юрій Малашко.

За словами очільника ЗОВА, укриття готові, проте залишаються питання щодо якості виконаних ремонтів. Малашко зазначив, що особисто проведе перевірку укриттів.

Для змішаного формату навчання у школах мають бути сертифіковані укриття. У минулому році таких було 36, зараз – одну зняли і три додали.


Нагадаємо, що відповідно до рішень Ради оборони Запорізької області погоджено проходження освітнього процесу у змішаному форматі 36 закладам освіти.