Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі школи переходять до змішаного формату навчання (ВІДЕО)

Запорізькі школи переходять до змішаного формату навчання (ВІДЕО)

Запорізькі школи переходять до змішаного формату навчання (ВІДЕО)

Укриття у школі

Відповідно до рішень Ради оборони Запорізької області погоджено проходження освітнього процесу у змішаному форматі 36 закладам освіти.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військові адміністрації.

Головна вимога для навчальних закладів – належний стан укриття.

«Проінспектував декілька обласних та міських навчальних закладів, де наразі триває ремонт осередків безпеки. Роботи проводять за рахунок цільової субвенції Кабінету міністрів України та місцевих бюджетів. Загальна сума коштів складає – 58,1 млн. грн. Завершити планують на початку грудня.

Попри численні заклики пришвидшити роботу, не всі відповідальні особи належно поставились до своїх обов’язків – в деяких установах є ризик порушити встановлений термін відновлення сховищ. Нагадую всім керівникам закладів освіти, що основною вимогою для переведення закладів у змішаний формат роботи є наявність, облаштованість та належний стан укриття», – відзначив голова ЗОВА Юрій Малашко.

Як повідомляв Inform.zp.ua, в Олександрівському районі Запоріжжя відкрито нову художню школу для дітей. Там уже займається 40 дітей різного віку.