Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі на днях ускладняться погодні умови: куди звертатися у випадку негоди

У Запоріжжі на днях ускладняться погодні умови: куди звертатися у випадку негоди

У Запоріжжі на днях ускладняться погодні умови: куди звертатися у випадку негоди

Ілюстративне фото

У Запоріжжі з 8-9 січня буде спостерігатися погіршення погодних умов. Негода може призвести до перебоїв електропостачання та ускладнень на дорогах.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр з гідрометеорології. 

8 січня вночі будуть дощі та мокрий сніг. Згодом з’явиться ожеледь й налипання мокрого снігу. Вдень метеорологи прогнозують сніг та місцями хуртовини. За даними центру, на дорогах Запоріжжя буде ожеледиця.

Утворення снігового покриву висотою 5-15 см. Пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. Зниження температури повітря до 0-5° морозу.

9 січня вночі також буде йти сніг та очікуються хуртовини. Вдень продовжиться невеликий снігопад. На дорогах все ще буде ожеледиця.

Вночі пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. Зниження температури повітря до 5-10° морозу.

Ускладнення погодних умов 8-9 січня відповідає І рівню небезпечності.

Де у Запоріжжі можна перечекати негоду?

У Запоріжжі діють 238 “Пунктів Незламності”, де під час холодів можна зігрітися на підзарядити гаджети.

У Запорізькій міській раді пишуть, що “Пункти Незламності” у разі необхідності повністю готові до комфортного розміщення людей.

“Вони оснащені альтернативними джерелами електроенергії та тепла, там створені необхідні запаси питної води, медикаментів тощо”, – зазначили в міськраді.


Нагадаємо, що Inform.zp.ua писав про роботу “Пунктів Незламності” у Запоріжжі та де вони знаходяться.