Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » У Запоріжжі погасили борги у зарплатах перед медпрацівниками міських лікарень

У Запоріжжі погасили борги у зарплатах перед медпрацівниками міських лікарень

У Запоріжжі погасили борги у зарплатах перед медпрацівниками міських лікарень

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі виплатили зарплати за грудень працівникам 10-ї лікарні та 9-го пологового.

На це депутати спрямували 13 мільйонів 300 тисяч бюджетних коштів, повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

“Майже 8 мільйонів було направлено на борги 10-ї лікарні та 9-го пологового. Проблеми з нестачею коштів у цих двох медичних закладах – це вже система, до якої призвели дії неефективних керівників, що противляться реорганізації”, – зазначив Куртєв.

Він пояснив, що через обмежений бюджет у міста більше немає коштів на погашення боргів по зарплатні, виплата якої є відповідальністю керівників медзакладів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з початку року запорізькі платники податків спрямували до місцевих бюджетів 8 мільярдів 632 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб.