Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області фіксують незначне зростання захворюваності на ГРВІ і грип

У Запорізькій області фіксують незначне зростання захворюваності на ГРВІ і грип

У Запорізькій області фіксують незначне зростання захворюваності на ГРВІ і грип

Ілюстративне фото

У Запорізькій області сезонна захворюваність на ГРВІ тримається нижче порогового рівня на 56%, проте зафіксовано зріст рівня захворюваності.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Показник захворюваності за 51 тиждень складає 330 на 100 тис (2867 випадків). У порівнянні з попереднім тижнем (показник 320,3 на 100 тис.), відмічене зростання захворюваності на 3%.

З початку епідемічного сезону захворюваності на грип та інші ГРВІ в Запорізькій області захворіло 28209 осіб. COVID-19 діагностували у 2975 захворілих (10,2%).

Нагадаємо, на Новий рік та Різдво окупанти ввели у Мелітополі комендантську годину на добу. Заборонено виходити навіть у магазин.